ITBO

Company Type:

Channel Partners

Country: Serbia

City: Beograd

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Products/Vendors

Contact Details:

Kanarevo Brdo 12/17 ,11000 Belgrade

+ 381 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

Saga je jedna od vodecih IT kompanija u Srbiji i u regionu. Saga nudi široki spektar IT usluga iz svog portfolija i razvila je ekspertizu u razvoju informacioniih sistema.

GET is a Belgrade-based Serbian company recognized as a reliable ISV and IT outsourcing company on the international market.

Kompanija je osnovana 1991. godine sa ciljem da kreira, razvija, implementira, prodaje i pruža usluge podrške IT sistema.

OSA je od vremena svog osnivanja orijentisana na razvoj softverskih rešenja za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima, razvoj i implementaciji.

BEOtech is a solution based company, focused on developing strategies to reduce costs and increase service quality.

Oracle Gold Partner, Oracle Database Specialized, Oracle Business Intelligence Foundation Specialized, Approved Education Center

Energoprojekt Energodata a.d. je clan ENERGOPROJEKT grupe preduzeca koja se sa svojim brojnim kompanijama u Srbiji, Crnoj Gori i inostranstvu, nalazi na listi najvecih svetskih projektantskih i izvodackih firmi. ENERGOPROJEKT-ENERGODATA a.d. je komp...

Working with corporations and medium-sized companies has allowed us to quickly detect and implement the most optimal solutions for specific challenges.

PIS Beograd: arhiviranje, skeniranje i mikrofilmovanje dokumentacije; DMS, BPM, ECM, EIM, www.arhiviraj.com; ID kartice, etikete i bar-kod nalepnice.