MM Systems

Company Type:

Channel Partners

Country: Slovakia

City: Bratislava

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Products/Vendors

Partner Program available for:

Managed Service Provider

Contact Details:

Trnavská cesta 37/3273 831 04 Bratislava

+ 421 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

From 2013 ARTINIT provides hardware and software distribution, IT environment design, installation, monitoring and IT services. The company focuses on data protection and recovery, virtualization and IT services mostly for enterprise and mid-range comapnies. We are the most valuable TITANIUM partner for DELL EMC in Slovakia.

Sme Microsoft Gold Partner s 30-rocnými skúsenostami v oblasti IT správy, bezpecnosti dát a softvérových licencií. Naštartujte s nami svoje podnikanie.

TEMPEST je popredný poskytovatel IT produktov a služieb s vyše dvadsatpätrocnou históriou pôsobenia v odvetví informacných technológií. TEMPEST bol za svoj dosiahnutý rast dvakrát zaradený do „BIG 5“ Deloitte Technology Fast 50 v regióne centrálnej Eur...

SOFTIP is one of the leading providers of IT products and services in Slovakia. 27 years of experience, more than 8,300 customers and 200 IT experts.

categories icon

Categories:

návrh, realizácia a správa komplexných telekomunikacných riešení, poskytovanie telekom. služieb, analýza, optimalizácia, meranie, wifi siete

Sme IT firma, ktorá vdaka odvahe a vášni k technológiám prináša svojim klientom konkurencnú výhodu. Viac ako 25 rokov pomáhame firmám rozvíjat ich biznis.

Garantovaná proaktívna správa pocítacovej siete podložená dlhorocnými skúsenostami a bohatými referenciami. AlfaPro - Váš partner v IT.

7 Sense - spolocnost pôsobiaca v oblasti analytického a strategického offline a online marketingu, obchodu, biznis modelov, inovatívnych produktov a technológií, dizajnu a proaktívneho vzdelávania.

Spolocnost ALCASYS Slovakia, a.s. pôsobí od marca roku 2004 na slovenskom trhu ako dodávatel a integrátor moderných a profesionálnych komunikacných riešení.

Sme IT firma, ktorá vdaka odvahe a vášni k technológiám prináša svojim klientom konkurencnú výhodu. Viac ako 25 rokov pomáhame firmám rozvíjat ich biznis.

ZUTOM sa špecializuje na poskytovanie riešení a služieb v oblasti cloud computingu a hostingu. Presunte tradicné aplikácie do cloudu a naštartujte nový biznis!