ROAD Group

Company Type:

Channel Partners

Country: Czech Republic

City: Ostrava

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Contact Details:

Tovární 1030/41 737 01 Ceský Tešín

+ 420 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

Scenario s.r.o. is a company that specializes in IT marketing and information technology. With a wide range of IT products from reliable suppliers, they are able to deliver products quickly and efficiently. Their e-shop is designed to make the purchasi...

IT Prime is a company that provides IT outsourcing and network management services. They also offer services such as IT helpdesk, virtualization, IT security, and software audits. The company was founded in 2008 in Ostrava and has been actively operati...

BRAIN computers s.r.o. is an IT service provider that offers hardware and software solutions for businesses. They specialize in ICT security, including protection against external and internal threats, securing internal networks, and conducting securit...

Hlavní zamerení spolecnosti: - správa a budování slaboproudých a IT sítí - návrhy a dodávky interaktivní techniky - návrhy a projekce slaboproudých rozvodu a IT sítí - dodávka, návrhy a správa serveru na platforme Microsoft - poskytování poradensk...

Zebra systems - príspevkový blog novinek o internetové a datové bezpecnosti. Príspívají zde specializované firmy Acronis, Cloudflare, Exinda, GFI, Kerio, N-able, Virtuozzo.

Ceská spolecnost zabývající se komplexním IT rešením zejména v oblasti Serverového a Cloudového rešení pro malé a strední spolecnosti.

Spolecnost XEVOS Solutions poskytuje komplexní IT rešení – od systémové integrace, servisu a podpory, pres cloudová, serverová, sítová a tisková rešení, až po dodávky HW a SW vybavení.

Úvodní informace o firme BEST SYSTEM s.r.o. a nabízené služby. # elektronické systémy

Czech Republic

Zabýváme se prodejem SW (vcetne licencování Microsoft), dodávkou antivirových programu. Vývojem software na zakázku, profesionální správou sítí (Nový Jicín, Koprivnice, Bílovec, Príbor...). Službami - IT školení, emailing, správa a tvorba www stránek.

Tvorba webových stránek a prodej pocítacu s kompletním servisem.

categories icon

Categories:

Katalog 900 špickových profesionálu z desítek oboru. Školení pro úspešné podnikání na volné noze. Nejctenejší blog o podnikání v Cesku a mnohem víc.

Prohlédněte si řešení, služby a portfolio produktů společnosti Idealine Solutions

Tvoríme ziskové eshopy, mobilní i webové aplikace a efektivní marketing. Více než 10 let zkušeností, 20 specialistu a 200+ spokojených klientu.