Ymor

Company Type:

Channel Partners

Country: Netherlands

City: Utrecht

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Products/Vendors

Zoek vergelijkbare bedrijven in Utrecht

Products in city: Utrecht (Translated pages)

Zoek vergelijkbare bedrijven in Nederland:

Contact Details:

Rijnzathe 14 3454 PV Utrecht

+ 31 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

Infent heeft onder de naam Infenture een innovatief BI Platform ontwikkeld waarvan een combinatie van Infent producten wordt ingezet voor de BI oplossing. Tevens leveren wij een aantal producten die in een volgende fase eenvoudig worden gekoppeld aan d...

Portiva is specialist in Microsoft 365, Azure en cloud security. Samen kijken wij naar jouw ambities in de Microsoft Cloud. Samen voor de beste oplossing.

Aexis delivers working solutions for the office in Business Intelligencs, Corporate Performance Management, Data Quality & Data Integration.

Wij bieden organisaties meer grip op de actualiteit van vandaag en de toekomst van morgen en daarna. Zo dragen wij bij aan de kwaliteit van bestuur en besluitvorming wat leidt tot een grotere voorspelbaarheid én betere bedrijfsprestaties. Ofwel beter p...

MeasureWorks’ Get Fast Stay Fast methodology provides web performance solutions for product owners to deliver fast and reliable user experiences

CONCLUSION XFORCE: HET OPEN SOURCE KENNISHUIS

Bekijk de oplossingen, diensten en het productportfolio van Xpletus

CPMview definieert oplossingen om financiële gegevens te transformeren tot waardevolle management- en stuurinformatie. Erkend SAP Partner.

Wij zijn consultants die advies geven en oplossingen realiseren op het gebied van Business Intelligence, Corporate Performance Management en Business Analytics.

Bekijk de oplossingen, diensten en het productportfolio van Planalyse

CPM4Care biedt organisaties voor gezondheidszorg een scala aan producten die gericht zijn op Performance Management. Hiermee worden organisaties in staat gesteld om de volledige Planning & Controlcyclus beter in de grip te krijgen. CPM4Care biedt hiert...

Bekijk de oplossingen, diensten en het productportfolio van Infratects

IMPROVEN verbetert samen met u de prestaties van uw organisatie. Prove, your imagination. Improve, your results. Proven, methods & solutions. IMPROVEN, Mastering Performance.

CXO Software offers the #1 Reporting Software that empowers you with state-of-the art dasboards and deep financial insights, anywhere, anytime. Try it now!

Celcus levert kennis en kunde op het gebied van Jedox en IBM Cognos TM1. Celcus is gecertificeerd partner van Jedox als IBM. Meer dan 10 jaar BI en Performance Management ervaring.