Sibernet BT

Company Type:

Channel Partners

Country: Turkey

City: Ankara

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Products/Vendors

Find similar companies in Ankara:

Contact Details:

Esat Caddesi No:61/25-26 06660 Küçükesat Ankara

+ 90 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

Enkonet un çözümlerini, hizmetlerini ve ürün portföyünü görüntüleyin.

Destek, bilisim sektöründe; danismanlik, tasarim, satis, kurulus, network, dis kaynak, teknik ve bakim hizmetleri veren Teknoloji firmasidir.

Encotes Ltd.Sti. offers tailored telecommunications solutions, focusing on Microsoft Teams certified IP phones and projects for efficient business communication.

CCR, a leader of the contact center technologies industry for more than 25 years of experience, a team of experts and self-developed technologies!

Uzmanliklari belgelenmis ve deneyimi kanitlanmis ekip üyeleriyle, bilisim sektöründe bir çok teknolojide entegrasyon, danismanlik, ihtiyaca göre çözüm hizmetleri saglayan bir entegratör firmadir.

CESA Bilisim Teknolojileri un çözümlerini, hizmetlerini ve ürün portföyünü görüntüleyin.

#bilgibirikimsistemleri #BBS #Bilgi #Teknolojileri #Sistem #Entegretörü #IT #Yazilim #Teknik #Destek #Sharepoint #CRM #Bilisim #Danisman

Merkezi Istanbul'da bulunan TURCom, ülkemize yaygin ve her geçen gün sayisi artan subeleri, servis merkezleri, POP noktalari, veri ve barindirma (co-location) merkezleri ile kurulusa ve ihtiyaca özel çözüm ve 7/24 servis anlayisi içinde müsterilerinin ...