Millennium

Company Type:

Channel Partners

Country: Slovakia

City: Bratislava

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Products/Vendors

Contact Details:

Plynárenská 7/C, 821 09 Bratislava

+ 421 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

View the solutions, services and product portfolio of Cloudempiere

Dodávka a tvorba informacných systémov pre rýchlu a spolahlivá analýzu, vizualizáciu a vyhladanie informácii v obrovských množstvách údajov.

Dodo Systems je oficiálnym partnerom ERP systému Odoo na Slovensku. Podpora a implementácia ERP systémov, tvorba Business Intelligence analýz.

categories icon

Categories:

products icon

Products:

Odoo CRM/ERP implementation and distribution, software development and integration, business consulting.

7 Sense - spolocnost pôsobiaca v oblasti analytického a strategického offline a online marketingu, obchodu, biznis modelov, inovatívnych produktov a technológií, dizajnu a proaktívneho vzdelávania.

Objavte s nami budúcnost business intelligence a dátovej analytiky. Získajte rýchle analýzy a reporty postavené na preverených riešeniach Qlik.

CassaCloud is a European-based provider of Salesforce.com platform-related services. We support both Salesforce.com partners and direct clients by providing flexible on-demand services and becoming a high-value extension of your team.

shifra.sk zabezpecuje implementáciu SaaS aplikácii PODIO, KLIPFOLIO a ZENDESK

Akcelerujte digitálnu transformáciu jednoduchou a?rýchlou automatizáciou biznis procesov a?tvorbou inteligentných aplikácií. Kompletné riešenia za pár dní, nie rokov na platformách SharePoint, Microsoft 365 / Office 365, Nintex, Microsoft Power Apps, P...

Digital studio with focus on mobile App Design and Web Development. We create web solutions, iOS & Android Apps for startup and enterprise clients.