Daniel Thaisz

Company Type:

Channel Partners

Country: Czech Republic

City: Ostrava

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Categories:

Find similar companies in Ostrava:

Contact Details:

Prívozská 31 Ostrava 70200

+ 420 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

IT Prime is a company that provides IT outsourcing and network management services. They also offer services such as IT helpdesk, virtualization, IT security, and software audits. The company was founded in 2008 in Ostrava and has been actively operati...

Zebra systems - príspevkový blog novinek o internetové a datové bezpecnosti. Príspívají zde specializované firmy Acronis, Cloudflare, Exinda, GFI, Kerio, N-able, Virtuozzo.

Ceská spolecnost zabývající se komplexním IT rešením zejména v oblasti Serverového a Cloudového rešení pro malé a strední spolecnosti.

Spolecnost XEVOS Solutions poskytuje komplexní IT rešení – od systémové integrace, servisu a podpory, pres cloudová, serverová, sítová a tisková rešení, až po dodávky HW a SW vybavení.

ROAD Group v.o.s. (Professional IT Solution & Outsourcing), HomePage - Již od roku 2004 nabízíme širokou škálu IT služeb, které vám budou šetrit cas i peníze.

Tvorba webových stránek a prodej pocítacu s kompletním servisem.

Prohlédněte si řešení, služby a portfolio produktů společnosti Idealine Solutions

Tvoríme ziskové eshopy, mobilní i webové aplikace a efektivní marketing. Více než 10 let zkušeností, 20 specialistu a 200+ spokojených klientu.

Calyx Správa IT na míru pro všechny typy spolecností. Provoz serveru a služeb bez vysokých vstupních investic. Brzká detekce problému a predcházení havarijním stavum. Ušetríte si zbytecné starosti. Efektivní využití investic do HW a SW. Pohled na stav ...

Czech Republic

Druhotné licence prináší totožný software za zlomek ceny. Díky hybridnímu licencování PREDNY SLM lze navíc dosáhnout vysokých úspor...

Digitization Paperless offices Software development Google and microsoft Integration IT operations IT consulting

Czech Republic

We’ve been suppliers of integrated business solutions using Microsoft Dynamics NAV/ AX/ CRM and company information portals since 1990

Czech Republic

Šetríme lidem cas, zvyšujeme firemní kapacity a zjednodušujeme procesy. Vyvíjíme software, který pomáhá živnostníkum, firmám, korporacím a verejným institucím.

Správa firemních mobilních zarízení nebyla nikdy jednodušší.? S pomocí MDM technologií prehledne v jednom systému.? Se zárukou bezpecenosti firemních dat!

Správa firemních mobilních zarízení nebyla nikdy jednodušší.? S pomocí MDM technologií prehledne v jednom systému.? Se zárukou bezpecenosti firemních dat!