INNOVA apps

Company Type:

Channel Partners

Country: Slovakia

City: Trencin

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Products/Vendors

Contact Details:

Bzince pod Javorinou 71 916 11

+ 421 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

Viac než 25 rokov na trhu, vysoká kvalita služieb, odbornost, overené know-how, partnerský prístup a spolahlivá podpora pre zákazníkov.

Ak hladáte rýchly, lacný a spolahlivý internet, sme tá správna volba. V našej ponuke nájdete Internet, Telefón a Televíziu v jednom balíku

Sme Microsoft Gold Partner s 30-rocnými skúsenostami v oblasti IT správy, bezpecnosti dát a softvérových licencií. Naštartujte s nami svoje podnikanie.

SOFTIP is one of the leading providers of IT products and services in Slovakia. 27 years of experience, more than 8,300 customers and 200 IT experts.

Garantovaná proaktívna správa pocítacovej siete podložená dlhorocnými skúsenostami a bohatými referenciami. AlfaPro - Váš partner v IT.

7 Sense - spolocnost pôsobiaca v oblasti analytického a strategického offline a online marketingu, obchodu, biznis modelov, inovatívnych produktov a technológií, dizajnu a proaktívneho vzdelávania.

Akcelerujte digitálnu transformáciu jednoduchou a?rýchlou automatizáciou biznis procesov a?tvorbou inteligentných aplikácií. Kompletné riešenia za pár dní, nie rokov na platformách SharePoint, Microsoft 365 / Office 365, Nintex, Microsoft Power Apps, P...

Už aj malé a stredné podniky majú obrovskú šancu využivat informacné systémy novej generácie postavené na technológii Cloud od internetového giganta - Google.

NAJVÝHODNEJŠÍ VYSOKORÝCHLOSTNÝ INTERNET / DIGITÁLNA TELEVÍZIA S ARCHÍVOM ZADARMO / NAJVÝHODNEJŠIE VOIP TELEFONOVANIE Na Liptove sme doma!