Acrea CR

Company Type:

Channel Partners

Country: Czech Republic

City: Praha

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Products/Vendors

IBM

Products in city: Praha

Contact Details:

Krakovská 7 110 00 Praha 1

+ 420 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

Je nás 380 expertu na kreativu, mediální strategii, data a technologie, kterí pracují jako jeden tým. Spolecne pomáháme firmám uspet ve svete platforem.

CyberFootprint is a marketing agency strongly focused on analytics and on-line advert campaigns.

Jsme Marketing Makers, agentura zamerená na výkonnostní marketing. Fascinují nás data, a proto na nich rádi stavíme naše marketingové strategie. Spokojený klient pro nás znamená to nejduležitejší. WIN-WIN situace je tedy pro naši spolecnost alfou a ome...

Office. Veslarský ostrov 62 147 00 Praha 4 - Podolí. Telefonní kontakt. recepce: +420 251 553 992. E-mail. ccom@ccom.cz jmeno.prijmeni@ccom.cz. BESbswy.

Provádíme projekty na základe dat zákoutími digitálního sveta od startupu až po mezinárodní korporace.

Czech Republic

Digitalizujeme podnikání klientu a zlepšujeme výkonnost firem. Od digitálního marketingu, pres vývoj webu až po tvorbu startupu.

DENEVY is growing and profitable IT company providing Software development, Software integration and Testing, DevOps, RPA, Cloud and Security solutions. Our portfolio of customers consists of leading companies in the field of Telco, Insurance, Banking, eHealth or Automotive. JunoOne - Great tool for Agile Project Management, Test Management and Issue Tracking with powerful IntegrationsOnlyOffice CZ / Online kancelar - Collection of tools for the administration and management of projects, documents, CRM system, mail, calendar and corporate networkVoice - Tool for conducting a video conference or online call. Fully encrypted and 100% open source

Czech Republic

MIraclis SE, SAP consulting company.

Czech Republic

Vizí spolecnosti Solutia je pomáhat svým zákazníkum pri rešení jejich složitých zadání, vytváret vyspelá, efektivní a bezpecná rešení.

Czech Republic

DATERA s.r.o. IT technologie - Vaše data nemusí být jen bezpecne uložená, ale mohou pro vás pracovat . Ve spolecnosti Datera s.r.o. IT technologie pomáháme zákazníkum promenit soucasné IT technologie v chytrá a prínosná rešení.

Urbana Technologies s.r.o., Business Intelligence (BI) and Data Warehousing (DWH) company

Highly professional services and solution for IT Management, Analytics and Healtcare systems. We focus on long-term value for our customers.

M-COM Praha, ICT spolecnost pusobící na trhu od roku 1998. Zameruje se na predevším na produkty znacek Symantec, Veritas, Kaspersky, Forcepoint, Huawei, Commvault, Cisco, IBM, Dell, Microsoft a další.

Czech Republic

Prohlédněte si řešení, služby a portfolio produktů společnosti Adastra

Jsme ceská firma založená v roce 2002. Specializujeme se na rešení zamerená na podporu rízení – na využívání a zhodnocování podnikových dat pomocí datových skladu, reportingu, analýz dat, vcetne velkých objemu nestrukturovaných dat (Big Data), na rí...

Czech Republic

Prohlédněte si řešení, služby a portfolio produktů společnosti SIT

Spolecnost Neit Consulting poskytuje konzultacní služby v oblasti informacních a komunikacních technologií. Naši specialisté jsou primárne zamereni na dodávky rešení založených na technologické a aplikacní platforme Oracle. Služby jsou poskytovány j...

Czech Republic

products icon

Products:

Vytváríme rešení pro zvýšení agility IT a vzdeláváme odborníky z IT a businessu. Od roku 1993 pomáháme zákazníkum zlepšovat vztahy mezi IT a businessem.

Czech Republic

products icon

Products:

Chcete optimalizovat Váš dodavatelský retezec? Logio Vám pomuže se vším od rízení zásob, promo akcí, optimalizaci logistiky, nábehu nových projektu až po logistiku zpetných toku atd.