CYS

Company Type:

Channel Partners

Country: Netherlands

City: Breda

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Products/Vendors

Products in city: Breda

Products in city: Breda (Translated pages)

Products in country: Netherlands (Translated pages)

Partner Program available for:

Managed Service Provider

Contact Details:

Takkebijsters 3/A 4817 BL Breda

+ 31 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

Netherlands

Bekijk de oplossingen, diensten en het productportfolio van Exxap

Zijn jouw klanten enthousiast en loyaal? Verbeter jezelf met ons continue Klanttevredenheidsonderzoek, Klantfeedback, Customer Journey Onderzoek, NPS, CES, CSAT op basis van 4-vragen onderzoeksmethode en Root Cause Analyse. Ga voor een ultieme klantbel...

Mama-Telecom is gespecialiseerd in het adviseren, verkopen, implementeren en onderhouden van traditionele, VoIP, private cloud, managed telefonie en hosted telefonie oplossingen behorende bij de 21ste eeuw.

Tactick is de next-level Zoho partner. Wij onderscheiden ons in sterke consultancy vaardigheden en diepgaande technische kennis van Zoho.

Bekroond partner (Best Starter Europe 2023)FANATICS is een Odoo partner uit Amsterdam met meer dan 20 jaar ervaring met de implementatie en migratie van Odoo en Odoo gerelateerde software zoals financiële software, CRM, ERP en PSA-systemen van onder andere Visma, Exact, Dynamics, AFAS, Xero, Twinfield.Onze klanten bevinden zich in de maakindustrie en/of zijn project- of servicegericht en hebben vaak ook een eCommerce behoefte.Vanuit Noord-Holland richt FANATICS zich met name op de implementatie van de modules Odoo Accounting (Finance Apps), Manufacturing (Productie / ERP), Sales Apps, Voorraad, HR, Marketing, CRM en Apps voor projecten en uren. Onze klanten bevinden zich in de maakindustrie en/of zijn vaak project- of servicegericht.30% van je leven speelt zich af op het werk. Onze missie is deze tijd prettiger te maken. Met software die de 'quality of work-life' verbetert. Dit maken we mogelijk door bedrijven in heldere taal te adviseren over Odoo, maar er ook ee ...

Home workplace - Headsets - Video conference or meeting - AV Telecom supplies what you need to make your telecommunication work optimally.

Dia Telecom is sterk onderscheidend door haar cloud-based visie voor multi-channel telecommunicatie. Wij zijn trots op het groeipad dat begon met relatief eenvoudige Interactive Voice Response systemen voor het bestellen van producten, het opvragen van...

Met onze (mobiele) Telefonie, ICT en Analytics oplossingen, kiest u voor een partner die gelooft in de meerwaarde van langdurige samenwerking. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar Avaya Partner en ontwikkelen we Business Intelligence oplossingen.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van systemen met slimme routeringen voor spraak, email, chat en self-service. Een tevreden klant is een trouwe klant.

ZG Telecom Haarlem, uw leverancier van Telefonie, Callcenter, Contactcenter, VoIP, SIP, Hotel communicatie, Alarmering, Interface en totale communicatie oplossingen.

Abraxax is een ICT kennisorganisatie met focus op communicatie infrastructuren, monitoring, informatiebeveiliging en disaster recovery

WiseService Partner for Cargowise Implementations in Netherlands, United Kindgom, Europe and Latin America

Forscale delivers IT solutions for project management which are integrated with Google Apps, like Google Drive, Google Calendar and Google Maps.

KIM Plus Delta levert asset management software voor al uw assets. Informeer bij onze consultant voor de beste oplossing.

Bekijk de oplossingen, diensten en het productportfolio van Pros4Max

Bekijk de oplossingen, diensten en het productportfolio van MP Planning