Sophia Solutions

Company Type:

Channel Partners

Country: Czech Republic

City: Praha

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Contact Details:

Hadovka Office Park Evropská 2588/33a 160 00 Praha 6

+ 420 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

Czech Republic

Naše spolecnost EMRIS, spol. s r.o. se zameruje na vývoj webových rešení na platforme Microsoft SharePoint Server na základe požadavku zadavatele a nabídku vlastního rešení pro oblast Request managamentu. Soucástí našich rešení je integrace firemních ...

Sprinx The Doers - specialista na CRM a ochodní systémy, webová a e-commerce rešení, Cloud a HPC

Czech Republic

Prohlédněte si řešení, služby a portfolio produktů společnosti K3 system

Czech Republic

MIraclis SE, SAP consulting company.

Czech Republic

Vizí spolecnosti Solutia je pomáhat svým zákazníkum pri rešení jejich složitých zadání, vytváret vyspelá, efektivní a bezpecná rešení.

Urbana Technologies s.r.o., Business Intelligence (BI) and Data Warehousing (DWH) company

Highly professional services and solution for IT Management, Analytics and Healtcare systems. We focus on long-term value for our customers.

M-COM Praha, ICT spolecnost pusobící na trhu od roku 1998. Zameruje se na predevším na produkty znacek Symantec, Veritas, Kaspersky, Forcepoint, Huawei, Commvault, Cisco, IBM, Dell, Microsoft a další.

Czech Republic

Prohlédněte si řešení, služby a portfolio produktů společnosti Adastra

Czech Republic

Spolecnost ACREA CR je analytická spolecnost pusobící na ceském a slovenském trhu. Nabízíme statistické a dataminingové kurzy, analytické služby zamerené na statistiku a datamining a software IBM SPSS.

Czech Republic

Disponujeme zkušeným a osvedceným týmem projektových manažeru s širokým portfoliem úspešne dodaných projektu pres ruzná odvetví a technologie. Zkušenosti jsou podporeny mezinárodními certifikacemi IPMA Level B, IPMA PMC, PMP. Krome metodického projekt...

Spolecnost Neit Consulting poskytuje konzultacní služby v oblasti informacních a komunikacních technologií. Naši specialisté jsou primárne zamereni na dodávky rešení založených na technologické a aplikacní platforme Oracle. Služby jsou poskytovány j...

Czech Republic

Prohlédněte si řešení, služby a portfolio produktů společnosti Teura

Czech Republic

products icon

Products:

Vytváríme rešení pro zvýšení agility IT a vzdeláváme odborníky z IT a businessu. Od roku 1993 pomáháme zákazníkum zlepšovat vztahy mezi IT a businessem.

Czech Republic

products icon

Products:

Chcete optimalizovat Váš dodavatelský retezec? Logio Vám pomuže se vším od rízení zásob, promo akcí, optimalizaci logistiky, nábehu nových projektu až po logistiku zpetných toku atd.

Czech Republic

MANTA analyzes programming code and extracts complete data lineage across many different BI technologies. This helps enterprise all around the world with impact analysis, regulation compliance and data governance.

PROFINIT je od roku 1998 významným hrácem na poli application outsourcingu a information managementu. Úspešne dodáváme rešení predevším v oblasti vývoje softwaru na zakázku, datových skladu a business intelligence zákazníkum v Evrope i USA.