Bit Projekt

Company Type:

Channel Partners

Country: Serbia

City: Beograd

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Partner Program available for:

Managed Service Provider

Contact Details:

Cara Nikolaja II br.21 11000 Beograd

+ 381 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

View the solutions, services and product portfolio of ICTS DOO

products icon

Products:

View the solutions, services and product portfolio of BCS Professional doo

Video nadzor, Alarmni sistemi, Interfonski sistemi, Kontrola pristupa, Komunikacioni kablovi, Mrežna oprema, TV nosaci, Digital \ Sat TV, TV antene, Rampe i motori za kapije - ANTENALL doo Beograd

Master BC (Brace Podgornika 63, Banja Luka) - kamere, video nadzor, alarmni sistemi, kontrola pristupa, hd, ip, dvr, hdcvi, protivpožarni, interfoni, kablovi

Video nadzor - kamere, cene najbolje, sve za organizacije, poslovni i kacelarijski prostor, od A do Å . Bezbednost i sigurnost na prvom mestu!

Mi smo Vaš partner na putu ka efikasnoj i bezbednoj zgradi, pouzdan kontakt za opremu i usluge najvišeg kvaliteta, prilagodene Vašim individualnim potrebama.

IP kamere Mobotix i kompletno resenje za megapixel IP videonadzor, Kvalitet vazduha, Vucomm Beograd

CCTV Centar Master (Miloša Bandica 16, Beograd) - kamere, video nadzor, alarmni sistemi, kontrola pristupa, hd, ip, dvr, hdcvi, protivpožarni, interfoni, kablovi

Proscom je u potpunosti domaca kompanija, sa sedištem u Beogradu. Bavi se integracijom, projektovanjem i realizacijom telefonskih i racunarskih sistema.

30 years empowering business: contact center solutions, unified communications, ecm solutions, eforms, digital signage

Proscom je u potpunosti domaca kompanija, sa sedištem u Beogradu. Bavi se integracijom, projektovanjem i realizacijom telefonskih i racunarskih sistema.

Saga je jedna od vodecih IT kompanija u Srbiji i u regionu. Saga nudi Å¡iroki spektar IT usluga iz svog portfolija i razvila je ekspertizu u razvoju informacioniih sistema.

BEOtech is a solution based company, focused on developing strategies to reduce costs and increase service quality.